Pilar Ten

dilluns, d’octubre 23, 2006

Què tornen a dir els números a Catalunya?

3 Comments:

 • At 10:46 a. m., Blogger Unknown said…

  Hola,

  Hem vist el teu blog i està molt bé.
  T'invitem a que visitis www.bleews.cat, un portal amb tota la informació catalana aportada pels propis usuaris mitjançant els seus blogs i per les empreses mitjançant les seves notícies. Si t'interesa pots registrar-te, com han fet molts altres blocaires polítics, i pots enllaçar el teu blog a la categoria de política o de blogs personals per tal d'incrementar les visites cap a aquest. Cada cop que publiquis una entrada en el teu blog apareixerà automàticament a bleews per ser valorada per més usuaris (això si, només es publica el titular i una petita part, es a dir, si volen llegir-la o deixar-vos comentaris han de fer-hi clic i aniran cap al vostre blog). També pots fer que els usuaris del teu blog votin les teves noticies, formar grups d'usuaris amb notícies similars, etc.

  Per qualsevol altra cosa el nostre mail és info@bleews.com

  Salutacions,

  L'equip de Bleews

  PD: sentim haver contactat per mitjà d'un comentari, però no hem trobat cap altra manera de fer-ho. En tot cas no cal que el publiquis.

   
 • At 7:30 p. m., Anonymous Anònim said…

  Hello I just entered before I have to leave to the airport, it's been very nice to meet you, if you want here is the site I told you about where I type some stuff and make good money (I work from home): here it is

   
 • At 10:27 p. m., Anonymous Anònim said…

  look this is the "diet" i told you about you should really enter the site :) bye enter the site

   

Publica un comentari a l'entrada

<< Home